Recreatief of zakelijk, even helemaal weg…

Bij Groepsaccommodatie De Vilt is van alle gemakken voorzien en bij uitstek geschikt voor een gezellig en ontspannen verblijf zowel voor de recreatieve of zakelijke gast.

Recreatief is het mogelijk om een weekend, midweek of week te verblijven in één van onze afzonderlijke groepsaccommodaties maar deze kunnen ook beide gehuurd worden voor grote groepen.
De Vilt geschikt voor maximaal 40 personen
Ons Erf geschikt voor maximaal 10 personen

Zakelijk is deze locatie zeer geschikt voor meerdaagse bijeenkomsten, dit is dan in combinatie met Gasterij Onder de Panne waar de vergadering of training zal plaatvinden. Er zijn bij Groepsaccommodatie De Vilt, verdeeld over twee accommodaties, 11 gastenkamers aanwezig. Hiervan beschikken er 8 over eigen sanitair en 3 over gedeelde sanitair. Door de rustige ligging aan de rand van het natuurgebied en de sfeervolle en huiselijke uitstraling van de accommodaties is het ook ná het vergaderen goed vertoeven. Geniet bijvoorbeeld van een borrel, buffet of barbecue, maak een mooie wandeling door de natuur of ga voor een potje voetbal of basketbal op het grasveld. Wij zullen je verblijf tot in de puntjes verzorgen en je kennis laten maken met échte Brabantse gastvrijheid. Alles wordt geregeld, zodat jullie je volledig kunnen focussen op het doel van het verblijf.

Groepsaccomodatie De Vilt

Groepsaccomodatie Ons Erf

Het buitenterrein

Beide accommodaties hebben een eigen buitenterrein met groot omheind speelveld voor een partijtje voetbal of basketbal. Naast het overdekte terras met kampvuurmogelijkheid is er ook een dierenweide te vinden met onder andere ezeltjes, alpaca’s, pony’s, hangbuikzwijntjes en kippen.
Bij De Vilt is een klimrek, glijbanen, vogelnestschommel, jeu de boulesbaan, tafeltennistafel en voetbaltafel aanwezig. Bij Ons Erf een groot damspel, glijbanen, schommels en een tafeltennistafel aanwezig  waar zowel jong als oud zich goed mee kan vermaken.

Wil je meer weten?
Ben je op zoek naar meer informatie of heb je een vraag voor ons?
Neem gerust contact met ons via het contactformulier.

Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar.

Gastvrouw Ellen 06 20 97 49 05
Gastheer Arno 06 58 88 76 10

ons adres:
Laag Werveld 9
5835 CP Beugen

Facebook  Instagram  Linkedin

Lees onze reviews op Zoover

Groepsaccommodatie de Vilt
Even helemaal weg...

Ellen - 06 20 97 49 05
Arno - 06 58 88 76 10

Gasterij Onder de Panne
Gastvrij genieten in Beugen...

Breng ook een bezoek aan
Gasterij Onder de Panne

Groepsaccomodatie de Vilt
Even helemaal weg...

Ellen - 06 20 97 49 05
Arno - 06 58 88 76 10

Gasterij Onder de Panne
Gastvrij genieten in Beugen...

Breng ook een bezoek aan
Gasterij Onder de Panne

LOGEREN

GROEPSUITJE 

VERGADEREN

SAMEN ZIJN